Подробнее на сайте: https://currenthouse.ru https://samsdelairemont.ruhttps://inedvijimosti.ruhttps://zedconstruct.ruhttps://daoconstruct.ruhttps://fullconstruct.ruhttps://econedvijimosti.ruhttps://houseconstruct.ruhttp://repair-yourself.ruhttps://sdelaisvoidom.ruGo to top of pagehttps://buildbighouse.ruhttps://buildthehouse.ruhttps://primohouse.ruhttps://dohomebuild.ruhttps://thehousebuilder.ru

Máté Attila (3 csillagos minősítésű vezetőedző - Hajdúsámson)

szül: Debrecen, 1965.05.06 
cím: 4251 Hajdúsámson Radnóti utca 2. 
tel: 06/20/9788-508

Edzőnk 1980-ban, a Debreceni Sportiskolában ismerkedett meg az ökölvívással, Kovács Andrástól sajátította el a sportág alapjait. A hároméves DSI-időszak alatt számtalan korosztályos érmet szerzett, ifiként aranyjelvényes minősítést ért el.
A sportiskolától 18 évesen a DMVSC-hez került, ahol Oláh Miklós és Pálocska József trenírozta tovább az akkor más sportállásban lévő ökölvívót.
A katonaidőt is sportolóként, a Honvéd Kun Béla SE színeiben szolgálta le, felnőtt első osztályú minősítést szerzett és tagja volt a csapatbajnokságon a legjobbak között szereplő kiskunfélegyházi gárdának is.
Leszerelés után újra sportállásba került, a GÖCS-nél helyezték el, de miután 1989 decemberében megszületett első gyermeke, úgy döntött, szögre akasztja a bokszkesztyűt, befejezi a versenysportot.
1994-től azonban újra bekapcsolódott a sportág vérkeringésébe, s Váradi János mellett az Aranykesztyű Ökölvívó Klubban oktatta a gyerekeket.
Sámsonban egy évvel később kezdett a tréningek vezetéséhez - 1996-ban megszerezte a középfokú edzői minősítést -, s azóta is társadalmi munkában, szívvel-lélekkel pallérozza a település ökölvívóit.

"Óriási kitartásra nevelt a bunyó, azt tanultam az edzőimtől, amit én is vallok: kizárólag csak a munkában hiszek! A sikert nem adják ingyen, csak kemény edzésekkel lehet eredményt elérni, a befektetett munka előbb-utóbb kamatozik. A boksszal nagyon jól lehet nevelni a gyerekeket, a mai világban stabil értékrendet kapnak a sporttól" - mondta Máté Attila.

Deél István (edző - Debrecen)

szül:1962.04.07
cím:4026 Debrecen,Hortobágy utca 5.
tel:06/30/429-2025

"1975-ben a debreceni Dózsában kezdtem el az ökölvívást. Első edzőm Bartha Frici bácsi volt,akinek sok egyéb mellett a Bocskai-emlékverseny létrehozása  is a nevéhez fűződik. Később Kálmánczhelyi Antal , is irányította edzéseimet,majd katonaként a Kiskunfélegyházi Honvéd csapatához kerültem. Versenyzőként az ifjúsági válogatottságig jutottam,felnőttként pedig kétszer nyertem vasutas magyar bajnokságot .Az edzéseket 1998-ban a DTE csapatánál kezdtem,ahol Gájer József vezetőedző mellett segédkeztem.2000-ben Szabó Sándor és Somlai Miklós hívására a DVSC ökölvívó Kt-nél  folytattam tovább az edzői munkát,majd 2002-től egy évtizeden át a vezetőedzői feladatokat is elláttam.2012 őszétől kerültem az egyesülethez,ahol a debreceni tagozatot edzem. Büszke vagyok,hogy a kezem alatt rengeteg gyerek tanulta meg az ökölvívás alapjait és eddigi pályafutásom során több mint 250 magyar bajnokot neveltem ki."

Deél István 2005-ben megkapta a Magyar Ökölvívó Szövetségtől az ökölvívásért kitüntetést.

Salánki Zoltán (edző - Hajdúsámson) - feltöltés alatt

Perge György (edző - Nyíradony)

tel: 06/30/409-1668

"14 éves korom óta edzek, 17 évesen kezdtem foglalkozni küzdősporttal, amit a mai napig művelek. 15 évvel ezelőtt kezdődött igazából az edzősködés, Nyíradonyban 28 állandó tanítvánnyal. Ezt sajnos teremhiány miatt csak egy évig volt lehetőségünk üzemeltetni, heti 3 alkalommal. A tehetségesebb fiatalokat (akik természetesen az átjárás költségeit is vállalták) ekkor a Máté Attila által vezetett Harangi bokszklubba irányítottam edzésekre. Több évig tartó külföldi munkámból hazatérve éltem az Attila általi felkéréssel, a HISE kihelyezett bokszklubjaként Nyíradonyban ismét elindítottuk egyesületünket. Itt heti 3 alkalommal tartok edzést az iskola tornatermében, jelenleg 17 iskolás korú fiatal és 11 felnőtt tanítványnak. Természetesen van a csapatban sok elhivatott fiatal, akik előbb-utóbb ringbe szállnak, de jár több hobbi sportoló is hozzánk, akik csak az általános kondíció és az állóképesség növelése miatt választották az edzéseimet! Célom minél több embert megmozgatni, megmutatni a mozgás örömét, illetve az egészséges életmódra nevelés, és nem utolsó sorban a tehetséges fiatalok képzése."

Támogatók

Ajánlott oldalak

boxing.hu
Magyar Ökölvívó Szakszövetség
monokli.com
monokli.com
profibox.hu
profiboksz.hu
womanbox.hu
womanbox.hu
DVSC bokszklub
DVSC bokszklub
Észak-alföldi Tornádó ökölvívó régió
Észak-alföldi Tornádó ökölvívó régió
Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség
Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség
Európai Boksz Konföderáció
Európai Boksz Konföderáció